04 April, 2014

TAK PERCAYA MINUM ESP SHAKLEE BOLEH CANTIK?


Price: RM150.00

Energizing soy protein atau ESP adalah sejenis minuman protein yg tinggi kualitinya. Kacang soya yang digunakan utk menghasilkan esp adalah kacang soya non-GMO iaitu non genetically modified. Tahukah anda???

Setiap satu tin ESP dihasilkan drpd 30  kg kacang soya dan mmberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

Ia adalah satu satunya produk yang menjamin penyediaan 9 amino asid penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.


*so takyah sesebok nak ckp benti makan x berkesan dah. Saya nak Tanya, lepas awak makan, awak buang air tak? Lepas minum, awak buang air x? mcm tu jugak konsep die. ;P


Esp juga mengandungi 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
Paling best kan…esp ni utk org yang tua pn bole minum, muda, lelaki, pompuan, kanak2 eh semua lah.

Satu hidangan Shaklee ni sama mcm 

2kali ganda daging,
4 kali ganda telur, 
12 kali ganda susu, 
rendah lemak,
takde kolesterol, 
takde asid uric dan 
paling senang di serap oleh tubuh bdan kite.



Manfaat utama esp:

  • Awet muda – sebabnya asid amino penting utk bina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lelain. Ambil dengan kerap: kunci awet muda. So ape lagi kannnn.

  • Baik utk hormone-  merendahkan kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. Sebabnya, kacang soya adalah satu satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones

  • Baik utk prostat-genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovary, menopaus dan pembesaran prostat.

  • Kulit remaja – meransang pmbentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

  • Pembekal tenaga- membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan system imun, maka ia baik utk kekal bertenaga, mencegah migraine, imsomnia dan tekanan

  • Membaiki pigmentasi- membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua

  • Membaiki memori- meningkatkan kualiti memori, vitality, dorongan seksual dan rangsangan




JOM LAJU LAJU LAJU WHATSAPP SAYA, 017-7131401 UNTUK ORDER

2 comments:

Maz Sha said...

Stuju....sbb org pgemar esp ni...msuk ni 2bekas dh org minum...lunch xpayah kuar lg...sarapan pn x de heavy...pling best berat bdan turun 1kg dlm msa sbuln ni...1kg 1buln je?? Jd la pd sy yg pengemar mknn ni..tgk buln ni berapa kg lak ek...
ha...lg 1..kulit sy dh x payah lg nk pakai foundation mcm dlu...cukup dgn plembab n bedak....fuyoooo...
jgn lupa jd ahli shaklee tau...hehehehe

aya gonzalez said...

hahaha! kan!!!!

like kalau suka :D