05 April, 2014

Kulit muka MULUS dalam masa 7 HARI

WHATSAPP 017-7131401 UNTUK ORDER 


First thing nak cakap. Sy adalah org yang guna kolagen dr Shaklee selama 7 hari muka da glowing.

Tadaaa!!!!

bole fokus dengan kawasan pipi dan hidung, liang roma saya banyak terbukak

Shaklee collagen powder adalah suplemen kolagen yang unggul.

Ecewah. Sebab apa?

Sebab ia mengandungi 4000 mg kolagen RSS (sisik ikan merah) proprietary, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. 

Collagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molecular, sekitar 1000 dalton (berat molecular kollagen disukat dalam dalton) amat mudah diserap oleh tubuh badan manusia dan membantu meningkatkan sistesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

7 ramuan utama termasuk ekstrak biji camellia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, lactolacillus acidophilus, vitamin c dan vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan  keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari luar dan dalam.

biji camellia japonica
Manfaat utama:

·       Semakin kita tua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang dan semakin kurang kolagen, mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping kulit yang semakin kendur.

·         Umur bukanlah hanya satu faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen didalam tubuh kita. Kerosakkan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan factor luaran seperti matahari, radikal bebas di udara, air dan nutrisi, merokok dan lain lain

·    Justeru itu, Shaklee collagen powder, mampu membantu kulit kita mngekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut kdut.


·         Tampak lebih muda

o   Kolagen juga  bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan meransang pertumbuhan semula

o   Kuku akan menjadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat.

o   Kulit akan kurang kering dan elastisi akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.

o   Membantu menghilangkan tanda penuaan.

·         Rasa lebih muda
o   Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium. Kolagen mampu membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh.

o   Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran disendi sendi

o   Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal

o   Memastikan otak tetap sihat. Sel glya membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen. Adalah penting untuk menentukan agar otak dan ini disokong oleh kolagen. Adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat manfaat kolagen agar minda anda tetap berkeadaan baik semakin anda menua.

PRICE: RM298.00

Fungsi ramuan utama:


  • Kolagen dr sisik ikan merah

Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan

  • Ekstrak biji camellia japonica

Ia terdiri drpd dari asid oleic, satu emolien dan pelembap kulit yang hebat, dan isoflavon, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas

  • Ekstrak pfaffia

Pfaffia yang juga dikenali sebagai ginseng brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camilla japonica, membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic. Dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak, asid hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk mnjadikan kulit lembut, lembap dan licin


  • Elastin dr kolagen ikan

Elastin memelihara kulitmenjadi lebih fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit dirtarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastic


  • Vitamin c dan vitamin B

Vitamin c menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B turut serta dalam metabolima karbohidrat, lemak dan protin utk membebaskan tenaga yang diperlukan utk penghasilan kolagen dalam sel.


  • Ekstrak kekerang

Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting didalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.


  • Lactobacillus acidophilus

Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula system usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.


No comments:

like kalau suka :D