04 April, 2014

Konon Shaklee berkesan? ceh


First  of all, tajuk entry ni mcm mengancam Shaklee kan. Haha. Sorry aa. Saje saspen.


Bismillah. This is the 3rd entry I made for Shaklee product so far. Kenapa produk kulit? Sebab so far paling byk feedback.

Beselar, sy student, mestilar produk kulit tu satu tumpuan. Bukan perempuan je hea yg amek. Ada je lelaki ambil GLA complex.


Well customer sy yg llki ni ada masalah kulit , jerawat besar. Dia jugak aktif sukan. Tp alhamdulilah after consume produk Shaklee ni, mmg kulit die mula licin. Jerawat mengecil. Kulit makin bersih. Kalau nak tgk testimony, pegi link testimony. Ni sekarang nak cerita pasal gla complex dulu.

Fakta tentang GLA COMPLEX

RM 91.25
Tadaa!! Ok. Selalu dengar GLA complex kan.

Tp korang tau ke GLA tu hape? GLA atau gamma linolenic acid.

GLA dr Shaklee ni diekstrak dr borage seed. Nak tau apa borage seed tu? Ha google la korg. Haha.
Borage ni mengandungi lebih dr 2 kali ganda GLA dalam evening primrose oil, EPO. Shaklee ekstrak gla dr borage yg ditanam secara organic dikawasan sasketchwan. Nak tau kat mana, korg gugel sendiri. :P

Setiap kapsul mengandungi LEBIH 300 mg GLA yg mana ianya adalah sumber terbaik omega-6.
Ia digabung dengan minyak sunflower dan vitamin E utk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.
Kesegaran dan keberkesanannya terpelihara oleh Shaklee guard, antioksidan semulajadi yg dipatenkan. Bioavailabilitinya dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun kedalam sel dan tisu.

Manfaat utama GLA complex

1)      Ianya herba tradisi yang dipercayai
2)      Kawal estrogen dan testosterone, ala bole baiki mood swing korang tu n segala mcm PMS
3)      Lambatkan menopaus
4)      Mmbaiki masalah prostat llki
5)      Menentang kanser.
6)      Mmbaiki imflamasi kulit
7)      Menghalang komplikasi diabetes
8)      Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan
9)      Haling tekanan darah tinggi
10)   Mmbaiki tekstur rambut

and tadi, ada dah customer sy yang berjaya pregnant dengan GLA complex ni.


BOLEH TGK 2 LINE MERAH JELAS. WOHOO!!!!
beselar, bila dah jadi bisneswoman ni, org lain yang dpt kesan, kite yang happy lelebih. hahahaha

untuk order, whatsapp 017-7131401



2 comments:

noor azmiah mohamad said...

Ooo...itulah header yg bergerak2 yer..hihuhu...cute

aya gonzalez said...

HAHAHA ye mummy! :P

like kalau suka :D